Nyt messekoncept på verdens største messe for plastindustrien

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Et vigtigt afsæt til det globale marked:

Kongskilde Industries deltager på K-Show messen 2019, der er en af de vigtigste messer for Kongskilde Industries, som afsæt til det globale marked. Messen benyttes primært til at brande virksomheden som en af verdens førende på sit felt. Exhicom Expo Competence har fået til opgave at designe og levere et helt nyt udstillingskoncept, som præsenteres første gang på K-Show messen 2019. Opgaven er en totalleverance og indeholder design, projektledelse, produktion, montage on-site og intern/ekstern logistik.

Kort om Kongskilde Industries:

Kongskilde Industries udvikler og leverer systemløsninger til to industrisegmenter, GRAIN (kornhåndteringsudstyr) og INDUSTRY (pneumatisk transport og håndtering af procesmateriale i plast-, papir- og emballeringsindustrien). Kongskilde Industries er en international orienteret produktionsvirksomhed med hovedkvarter og produktionsfaciliteter i Sorø (Danmark) og med salgskontorer i Frankrig, Tyskland, Spanien, Polen, UK, USA, SA og Thailand. Kort om messen: K-Show messen i Düsseldorf er verdens førende industrimesse inden for plast- og gummiindustrien og er den vigtigste internationale innovationsplatform for denne branche.

KONTAKT OS

Er du interesseret i at høre mere om projektet, og søger du en seriøs samarbejdspartner til at hjælpe med udviklingen af dit næste udstillingsprojekt, så kontakt Palle Winther på 2076 7642 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.